Zambata nekretnine
Hrvatski | English

Zambata nekretnine
Home » Zambata » Dobro došli Home Upit
»

Zambata nekretnine

 
» Kupujete nekretninu?
» Prodajete nekretninu?
» FAQ

»

Nekretnine

 
» Kuće
» Poslovni prostori
» Hoteli
» Ljetnikovci-dvorci
» Zemljišta turističke namjene
» Otoci, privatne uvale
» Kamene kuće
»
» Građevna zemljišta
» Ostalo
» Poljop. zemljišta
» Stanovi,Apartmani
» Apartmani
» Upit

»

Hrvatska

 
» Hrvatska Info
» Prirodne ljepote
» Kako doputovati

»

Gradovi i otoci

 
» Split
» Ston
» Lastovo
» Murter
» Pelješac
» Vodice
» Klek
» Otoci

»

Linkovi

 
» HTZ
» Vremenska prognoza
» Lastovo Tourist Office
» fifamanager-croatia
» adria24

Zambata - nekretnine Dalmacija

"specijalizirani za ponudu starih kamenih kuća

Dobro došli na portal Zambata, sa najbogatijom ponudom starih kamenih kuća u Dalmaciji.

Pozivamo Vas da nam ukažete svoje povjerenje te iz bogate baze nekretnina pronađete baš onu za kakvom dugo tragate, a ukoliko ne uspijete naš zadatak je maksimalno se potruditi u pronalasku adekvatne nekretnine za Vas.

Zambata nekretnine!


Mala kuća na velikom zemljištu,1.red,Lastovo!

Prodaje se kuča s građevnim zemljištem, 1.red do mora na najatraktivnijem dijelu otoka, na Pasaduru. Parcela ima 905m2, i na njoj se nalazi kuča, prizemnica, 85m2, građena je prije 1968.g, potrebna je kompletna renovacija. rijetka i atraktivna nekretnina na Lastovu.

Lastovo(Pasadur)

»»» opširnije

Ekskluzivan trosoban penthouse, 104m2, Centar, Zag

Stan ima 104m2 i sastoji se od: hodnika, mali wc/ tuš, blagavaona s kuhinjom i izlazom na stražnji balkon, 5m2 koji je s unutrašnje strane zgrade i gleda na dvorište, zatim veliki dnevni boravak sa stepeništem i gornjom galerijom (visina stropa 7m ). Iz boravka se izlazi na veliki prednji natkriveni balkon, 10m2, koji gleda dolje na ulicu i križanje s Ilicom, nasuprot pogled na zelene krošnje topola i veliki park a desno na obronke Sljemena i šumu Jelenovac, Na balkonu je i mala kučica, sprema za hranu i alat. Stan je zapadno orijentiran i osunčan sve do zadnje zrake sunca a ljeti spas donosi strujanje svježeg zraka sa obližnjih obronaka i šume. Nema buke jer je stan na vrhu zgrade, malo uvučen i ima dobru krovnu izolaciju koja štiti ljeti zimi. Stepenište iz dnevnog boravka vodi na gornju galeriju gdje su kupaona i dvije dječije sobe, svaka sa po dva niska krovna prozora i pogledom na Grad i centar.. Dolje kraj hodnika i kuhinje nalazi se bračna spavača soba. U dvorištu iza zgrade su dva plačena neoznačena parking mjesta , kolni ulaz je s ceste gdje je rampa za stanare. Stan ima šupu u podrumu, 2m2. Stan je namješten ima, etažno plinsko grijanje. Stan etažiran, vlasnički čist, energetski certifikat u izradi.

Zagreb(Centar)

»»» opširnije

Prodaja, Hoteli, Hrvatska.Prodaja,Hoteli,Dalmacija

POGLEDAJTE NAŠU VELIKU PONUDU GOTOVIH HOTELA, DEVASTIRANIH HOTELA,MOTELA,ODMARALIŠTA, OBITELJSKIH I BUTIQUE HOTELA, TERENA ZA IZGRADNJU HOTELA,NEDOVRŠENIH HOTELA APARTMANSKA NASELJA, APART HOTELI TURISTIČKE ZONE T1,T2 ZA GRADNJU HOTELA I APARTMANA PRODAJA,HOTELI, DALMACIJA PRODAJA HOTELI, ISTRA PRODAJA HOTELI,DUBROVNIK PRODAJA,ZEMLJIŠTE ZA HOTEL, DALMACIJA Povoljno,prodaja,hotel,Pelješac,Orebić. Povoljno se prodaje atraktivni hotel na Pelješcu, kraj Orebića. Prodaja,hotel,Lovran,Opatija. Prodaja,hotel hotel,Dubrovnik.

Dubrovnik(Zaton)

»»» opširnije

Pelješac

»»» opširnije

Šipan otok, kamene kuče, Ljetnikovci, imanja

Pogledajte našu ekskluzivnu ponudu nekretnina na otoku Šipan. Kamene kuće,Šipan, povoljno zemljište, Šipan.! Prodaje se kuča,Šipan. Prodaje se poljoprivredno uemljište,otok Šipan. Prodaja,kamena kuča,Šipan. Prodaja,poljoprivredno zemljište s kamenom kučom,Šipan. Prodaja,ljetnikovac,Šipan, Prodaja,dvorac,otok Šipan. Prodaja,seosko imanje,Šipan. Šipan,prodaja,kamena kuča, Kamena kuča,Šipan Luka

Šipan(Dubrovnik)

»»» opširnije

Šipan(Dubrovnik)

»»» opširnije

Šipan(Dubrovnik)

»»» opširnije

Dubrovnik,ekskluzivne vile, Ljetnikovci,Dubrovnik

POVOLJNO,KAMENA VILA,DUBROVNIK. Dubrovnik nekretnine,Zambata Nekretnine Zambata ,Dubrovnik Dubrovnik real estate Zambata Zambata Dubrovnik Real Estate. Ekskluzivna vila,Dubrovnik. Prodaja,vila,Dubrovnik PRILIKA,KUČA,DUBROVNIK. PRODAJA KUČA,PRVI RED, DUBROVNIK Prodaja,kamena kuča,Dubrovnik Prodaja,ljetnikovac,Dubrovnik. prodaja,hotel,Dubrovnik. Prodaja,kamena viila,Dubrovnik.Povoljno,prodaja,građevno zemljište,Dubrovnik Pregledajte našu atraktivnu ponudu: Dubrovnik,ljetnikovci, kamene kuće, Dubrovnik, ekskluzivne ville, Dubrovnik, zemljišta, Dubrovnik i okolica. Nekretnine-Dubrovnik. Ekskluzivna kamena vila,Dubrovnik! Ekskluzivana vila, prvi red do mora,Dubrovnik centar. Atraktivana kamena vila,Dubrovnik Ekskluzivna kuča,Dubrovnik,Lozica

Dubrovnik

»»» opširnije

Dubrovnik(Lozica)

»»» opširnije

Lastovo, kamene kuće,Lastovo,građevna zemljišta

Ekskluzivna ponuda, nekretnine, otok Lastovo. Kamene kuće,Lastovo, povoljno, zemljišta, Lastovo! Prodaja, kuče,1.red do mora,Lastovo. Prodaja, zemljišta, otok Lastovo. Prodaja,kamena kuča,Lastovo. Prodaja,poljoprivredno zemljište,Lastovo Prodaja,građevno zemljište,Lastovo Ekskluzivna kamena kuća,Lastovo! Prodaje se kuča 1.red do mora,Lučica,Lastovo Prilika,kamena kuća,1.red do mora,Lastovo.

Lastovo

»»» opširnije

Lastovo

»»» opširnije

Lastovo

»»» opširnije

»

Atraktivna građevna zemljišta na otoku Lastovo!

 

»

Lastovo, atraktivna građevna zemljišta!

 

»

Korčula, novo u ponudi!

 

»

Otoci na prodaji

 

»

Ljetnikovci na prodaji

 

»

Kontaktirajte nas

 
Preradovićevo šetalište 11, 21000 Split
Tel: +385 21 489 722
Mob: +385 91 3331 209
E-mail: nekretnine@zambata.hr

» Crotour portal
 
Posjetite stranice naše turističke agencije
opširnije

» FIFA manager Croatia
 
Posjetite stranice FIFA player's agenta
opširnije
Design & Development by